Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til salg i Kolding

466 m2 lager, produktion i Kolding til salg

Erhvervsejendom med lager og værksted i Kolding til salg

En unik beliggenhed for en lille håndværkervirksomhed, der skal rundt i hele byen. Alle større indfaldsveje nås på kort tid. Bus og togforbindelser er tæt på.
Der er mulighed for reklame ved indkørslen til ejendommen.Ejendommen anvendes i dag som tømrer- & snedkerværksted med tilhørende lager og har været anvendt som dette i næsten 60 år. Det kan fortsat anvendes til dette eller andet håndværk, hvor der ønskes central placering i byen. Ejendommen kan også ses som en projektejendom.Ejendommens bygninger er opført som et ”L” hvor den bagerste bygning er den, der indeholder den opvarmede del, med tømrer- og snedkerværkstedet, et lille kontor og toilet. Opvarmning sker med et støjsvagt oliefyr med oven jords olietank i selvstændigt tildækket udenfor bygningen, samt via eldrevet kaloriferen varmepumpe.Øvrige bygninger er uden varmekilder og anvendes i dag til lager. Flere af dem har selvstændig indgang og kan således udlejes separat eller deles med andre. Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen.Der er 2 el-indgange med hver 25 amp.KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på 70 25 09 25