Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Højbjerg

1240 m2 kontor, produktion, lager i Højbjerg til leje

Erhvervslejemål i skønne Højbjerg

I det pulserende industriområde ved Højbjerg, har Byggeselskab Mogens de Linde nu æren af, at tilbyde 1.240 m² lyse lokaler, med højt til loftet og store vinduespartier. Lejemålet er ideelt til kontorer, konferencer, og showroom.

Området

Lejemålet er beliggende på Michael Drewsens Vej i Højbjerg, blot 2 km fra Viby Torv. Ejendommen er en del af industrikvarteret med blandt andre byggemarkeder, bilforhandlere samt øvrige erhvervsvirksomheder. Der er særdeles gode parkeringsfaciliteter for virksomhedens ansatte og kunder med indkørsel direkte fra Michael Drewsens Vej og herfra videre til egen hovedindgang i lejemålet. Fra lejemålets parkeringsplads er der kun få minutter til motorvej E45 og kun 6 km til Århus Havn samt centrum. Lejemålet er også tilgængeligt med offentlige transportmidler, da der er busforbindelser til området og Ringvej Syd.

Ejendommen

Ejendommen er den tidligere Maskinfabrik Tempress A/S, Holco. Bygningerne er opført i perioden 1964 til 1989, og er løbende istandsat, hvorfor ejendommen i dag fremstår præsentabel med egen hovedindgang. Etagedæk er udført som isoleret træetageadskillelse hævet over eksisterende terrændæk. Ydervægge er pudsede og malede. Tag er isoleret trækonstruktion med tagpap og listedækning. Vinduer er delvist udskiftet i 2000 og 2021.

Lejemålet

Lejemålet, der indtil maj 2024 lejes af Norlys, henvender sig særligt til virksomheden, som ønsker et prisvenligt erhvervslejemål...