Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Birkerød

799 m2 showroom, lager, produktion i Birkerød til leje

Stort nyere showroom og værksted/lager/produktion.

Meget præsentabelt lejemål på i alt 799 m² beliggende på Birkerød Kongevej 109.

Lejemålet der er opført i 2006 er i 2 plan. Øverste plan er ca. 372 m² flot showroom med gode adgangsforhold fra Birkerød Kongevej, hvor der kører tusindvis af biler i døgnet.
Showroomet står meget lyst og indbydende. Det har tidligere været anvendt til salg og udstilling af biler, men mange andre varer vil også kunne udstilles og sælges herfra. På denne etage er der også kundetoilet og rig mulighed for kontorpladser.

Underetagen ligger i samme plan som kundeparkering og en stor varegård på bagsiden af ejendommen. Herfra er der adgang til omkring 400 m² værksted/produktion/lager via 5 fjernbetjente porte, samt præsentabel indgangsparti/kontorareal, lagerrum, personalefaciliteter, samt toilet og thekøkken
En ejendom der rummer mange muligheder, evt for detailhandel med ønske om stort showroom med tilhørende lager/produktion, eller anden type virksomhed med salg af pladskrævende varer. Alternativt er det en oplagt mulighed at ejedommen skal huse en virksomhed indenfor salg og reparation af biler, motorcykler eller lignende.
Der kan efter nærmere aftale lejes yderligere op til omkr. 200 m2 tilstødende faciliteter.
Der kan som supplement til lejemålet tillige tilbydes lejligheder til beboelse af medarbejdere.

Lejemålet er klar til indflytning løbende md. 30 dage